Ydelser

Byggeansøgning

Få hjælp til byggetilladelse, evt. landzonetilladelse og færdigmelding

Har du brug for hjælp til en byggetilladelse? Hos grundtegn.dk kan jeg hjælpe med alt fra tegninger og selve byggeansøgningen om byggetilladelse hos kommunen, og senere ved færdigt byggeri, også til en færdigmelding hos kommunen. Uanset om det er for en mindre tilbygning eller et helt nyt hus. Eller måske har du et helt andet behov, som f.eks. at få lovliggjort et eksisterende byggeri.

Under ydelsen myndighedsprojekt, beskriver jeg mere om, hvad der kan være behov for af tegningsmaterialer m.v. til en byggeansøgning.



Nybyggeri

Har du selv idéen til dit kommende drømmehus eller måske til sommerhuset? Måske har du allerede købt en grund og har haft en arkitekt til at lave et skitseforslag til dig, men ønsker nu at gå videre med projektet. Uanset hvad, så kan grundtegn.dk hjælpe dig på vej i den rigtige retning – Grundtegn kan hjælpe med alt fra skitseprojekt med visualiseringer (beslutningsgrundlag) over til myndighedsprojekt (til myndighederne) og evt. videre til et udførelsesprojekt (til at bygge efter) som kan bruges af dine håndværkere. Det er dine projekteringsbehov, som sætter rammerne.

Det ideelle sted at starte et nybyggeri er med et skitseprojekt, klik på knappen skitseprojekt. Men har du allerede styr på skitseprojektet og ønsker et myndighedsprojekt/byggetilladelse, så klik Myndighedsprojekt.



Tilbygning

Drømmer du om mere plads? Uanset om du ønsker en ny garage, en hyggelig udestue, et orangeri eller blot ekstra boligareal, så kan grundtegn.dk hjælpe dig med at realisere dine drømme. Grundtegn designer alle typer tilbygninger, der tilpasses til dine behov.

Med en konstruktørtegnet tilbygning får du ikke bare ekstra kvadratmeter – du får en løsning, der harmonerer godt med din eksisterende bolig. Det betyder, at tilbygningen ikke blot bliver en tilføjelse, men en integreret del af dit hjem, der både matcher og komplementerer hovedbygningen, hvis dette er ønsket.

Det ideelle sted at starte en tilbygning er med et skitseprojekt, se skitseprojekt. Men har du allerede styr på skitseprojektet og ønsker et myndighedsprojekt/byggetilladelse, så klik myndighedsprojekt.



Ombygning

Afventer – Tekst under udarbejdelse


Grundtegn logo

Flere “buzzwords”: Eksisterende og nye forhold, beliggenhedsplan, situationsplan, etageplaner, gulv- loft- og vægoverfladeplaner, snit- og facadetegninger, analyser og beregninger, afstands- og højdekrav, niveaufri adgang, fugt og damp/radon, energi og LCA / bæredygtige tiltag, brandforhold, statik forhold med konstruktions- og konsekvensklasser, dør- og vinduesskemaer, tegnings- og dokumentliste, miljøforhold, de tekniske fag, økonomi, tilbudslister, arbejdsbeskrivelser, byggesagsbeskrivelse, udbudsbrev…. og meget mere.
Kontakt mig om vedr. dit projekt og få et uforpligtende tilbud